Sessions & Timetable

  • The Kindergarten has two 3 year old groups (Red and Purple) and two 4 year old groups (Blue and Green). The 3 year old groups are each limited to 20 children while a maximum of 22 children are admitted in each 4 year old group.

2022 Term Dates

Term 1 31st January –  8th April

Term 2 26th April – 24th June

Term 3 11th July – 16th September

Term 4 3th October – 20th December

2022 ProgramDayTimesHours
4 year old – 18 hours totalMonday9:00am to 3:00pm6 hrs
Tuesday9:00am to 3:00pm 6 hrs
Wednesday9:00am to 3:00pm 6 hrs
3 year old – 8 hours totalThursday9:00am to 1:00pm 4 hrs
Friday9:00am to 1:00pm 4 hrs

2023 Kindergarden Program

2023 ProgramDayTimesHours
4 year old – 15 hours total Monday8:30am to 4:00pm7.5 hrs
Tuesday8:30am to 4:00pm 7.5 hrs
3 year old – 15 hours total Thursday8:30am to 4:00pm 7.5 hrs
Friday8:30am to 4:00pm 7.5 hrs